Edgar Manuel

Sales Director

Ik ben sinds 2001 actief in de arbeidsbemiddeling van ICT'ers. Ik vind het erg leuk om met opdrachtgevers te praten over hun uitdagingen en problemen op het gebied van ICT en zo de match te maken naar de juiste ICT professional.

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij P&P Consult als adviseur Software Development. Binnen P&P Consult ben zitten wij vol met ideeën hoe we onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn. Rode draad daarbij is een persoonlijke en intensieve relatie met onze medewerkers en opdrachtgevers.

 

Frank Poll

Owner/ Founder/ Business manager

Ik ben sinds 2005 actief in de in mens-intensieve hoek van de arbeidsmarkt.

In 2006 Sprite-IT begonnen gevolgd door P&P consult met de ‘eigenwijze’ benadering dat onze mensen ons kapitaal zijn, deze lijn hebben wij doorgetrokken en in 2010 heb ik ditzelfde concept uitgerold in de civiele markt door samen met twee compagnons Bouwhuysch op te zetten. Dit geeft mij het vertrouwen dat een menselijke aanpak haar vruchten afwerpt.

Daarbij bied ik mijn klanten en collega’s respect, nieuwsgierigheid en een betrokken houding. Dit doe ik met een dosis humor en relativerend vermogen te kijken naar wat iemand wil en waar iemand past. Dit toetsen wij dan aan de commerciële haalbaarheid van de vastgestelde wensen en eisen en zoeken een passende oplossing.

Mijn achterliggende doel is altijd een strategisch verlengstuk te zijn voor klant en collega, daarbij biedt ik een duidelijke mening en een heldere aanpak. Mede hierdoor kijken wij als organisatie niet alleen naar de hard skills maar ook naar de cultuur en persoonlijkheid. Een gezonde arbeidsrelatie is meer dan woorden van een CV tegen een vacature wegstrepen.

 

Michou van den Nieuwendijk

Manager projects and Finance

Binnen P&P consult ben ik operationeel verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van de diverse IT projecten waar onze collega’s werkzaam zijn.Hierbij kun je denken aan de afwikkeling van alle contracten en de facturatie. Verder draag ik binnen P&P consult ook de zorg voor de opleiding coördinatie, dit houdt in om de collega’s een passende en uitdagend opleidingsplannen te geven, afgestemd op de wensen en ambities van de collega’s.

 


 


 

© 2017 PP-CONSULT      Pedro de Medinalaan 73 1086 XP Amsterdam     
Website door Sprite IT